Преди месец стана ясно, че Дензъл Уошингтън ще влезе в ролята

...
Преди месец стана ясно, че Дензъл Уошингтън ще влезе в ролята
Коментари Харесай

Защо Тунис не иска Дензъл Уошингтън да играе Ханибал

Преди месец стана ясно, че Дензъл Уошингтън ще влезе в ролята на картегенския войник Ханибал в исторически филм за Netflix.
 Дензъл Уошингтън ще бъде картагенският боец Ханибал в новия филм на Антоан Фукуа за Netflix
Дензъл Уошингтън ще бъде картагенски боец, завладял Италия

Ето какво знаем за кино лентата

И това не се е харесало на всички. Но не тъй като хората не считат, че Уошингтън може да се оправи с сходна роля, а по напълно разнообразни аргументи.

В Тунис, откъдето произлиза Ханибал, не са съгласни с избора на артиста поради расовата му принадлежност. Тунизийското издание La Presse твърди, че Ханибал да бъде показан като негър африканец би било историческа неточност.
 Снимка 563044

Въпросът е бил отвеян даже до Народното събрание, където депутатът Ясин Мами е отбелязал, че Ханибал е роден през 247 година пр.Хр. в Картаген, което в днешно време е тунизийската столица Тунис. Също по този начин, че е бил от западноазиатски семитски генезис, написа Metro.co.uk.

Министърът на културата на Тунис обаче не е изцяло съгласна с нападките към кино лентата с Дензъл Уошингтън. Според нея, това е нереалност и Netflix имат правото да трансформират каквото пожелаят.
 Гал Гадот, Cleopatra и за какво има недоволни от избора на актрисата за ролята на Клеопатра
Защо има недоволни от избора на Гал Гадот за Клеопатра

Вечно има недоволни

Този случай пък ни припомня на рецензиите, които бяха отправени към Гал Гадот, когато бе оповестено, че тя ще влезе в ролята на Клеопатра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР